رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است

انتقام از عوامل ترور «فخری زاده» حق دولت ایران است

انتقام از عوامل ترور «فخری زاده» حق دولت ایران است رئیس‌جمهور با اشاره به ترور شهید فخری‌زاده، گفت: حق دولت ایران است که در زمان مناسب انتقام خون این شهید را از عوامل آن بگیرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 03
کد خبر: ۶۹۱۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت اسلام حسن روحانی روز پنج شنبه در گفتگوی تلفنی با رئیس جمهور ترکیه، ترور دانشمند ایرانی توسط صهیونیست ها را یک جنایت بزرگ و غیر انسانی دانست و گفت: بدون تردید این حادثه تروریستی نشان از عجر و ناتوانی دشمنان قسم خورده ملت ایران در برابر حرکت های علمی و پژوهشی دانشمندان ما است و حق دولت ایران است که در زمان مناسب انتقام خون این شهید را از عوامل آن بگیرد.

وی با قدردانی از ابراز همدردی این کشور با مردم ایران و همچنین محکومیت این ترور توسط آنکارا افزود: برای ما شیوه ای که در این ترور استفاده شده و اینکه توسط چه کسانی انجام گرفته است، کاملا مشخص است.

رئیس جمهور با بیان اینکه این دانشمند ایرانی در ماه های اخیر زندگی اش بیشتر وقت خود را صرف مبارزه با کرونا و تکمیل پژوهش ها برای ساخت کیت های تشخیص این بیماری نموده بود، اظهار داشت: ترور این دانشمند یک جنایت بزرگ و اقدام غیر انسانی بود.

روحانی در ادامه با اشاره به اظهارات رئیس جمهور منتخب آمریکا درمورد بازگشت این کشور به توافق برجام، تصریح کرد: ما بارها بر این مسئله تاکید کرده ایم که اگر طرف های مقابل ما در این قرار داد به تعهدات خود عمل کنند ما هم به تعهدات خود عمل خواهیم کرد.

وی همچنین با اشاره به روند همکاری های دو کشور ایران و ترکیه، گفت: اراده هر دو کشور بر توسعه روابط اقتصادی و تجاری بوده ولی متاسفانه تحریم آمریکا مانع این شده بود که ما بتوانیم به راحتی به تجارت و همکاری های اقتصادی و بانکی بین خود ادامه دهیم.

رئیس جمهور با تاکید بر توسعه و تعمیق روابط با ترکیه در همه زمینه ها بر اجرایی و عملیاتی شدن توافقات ششمین نشست شورای عالی همکاری های راهبردی و کمیسیون های مشترک اقتصادی دو کشور تاکید کرد.

روحانی همچنین ضرورت همکاری و همفکری ایران و ترکیه درخصوص مسائل بین المللی را مورد تاکید قرار داد و گفت: برای جلوگیری از رخنه دشمنان اسلام، ترمیم شکافی که در دنیای اسلام وجود دارد یک نیاز فوری است و ایران و ترکیه می توانند با مشورت و همکاری همدیگر اختلافات جهان اسلام را کاهش داده و امت اسلامی را به وحدت دعوت کنند.

وی در ادامه با اشاره به ادامه بحران عالمگیر بیماری کرونا در جهان بر مشارکت و همکاری دو کشور در تامین نیازمندی های دارویی و تجهیزات پزشکی و همچنین تبادل تجربیات تاکید کرد.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به بحران قره باغ بین دو کشور آذربایجان و ارمنستان بر ضرورت جلوگیری از نفوذ تروریست ها در منطقه و مشکلات ناشی از آن تاکید کرد.

رئیس جمهور ترکیه نیز در این گفتگوی تلفنی با تسلیت شهادت دانشمند ایرانی شهید محسن فخری زاده به دولت ، ملت ایران و خانواده آن شهید، این اقدام تروریستی را بشدت محکوم کرد و گفت: بی تردید این حمله تروریستی، صلح و آرامش منطقه ما را هدف قرار داده است .

«رجب طیب اردوغان» با ابراز امیدواری به اینکه عاملان این جنایت هرچه زودتر شناسایی و به دست عدالت سپرده شوند، گفت: امیدوارم امیدها و نقشه های محافل سیاهی که می خواهند منطقه ما رابه بی ثباتی بکشانند نقش بر آب شود.

رئیس جمهور ترکیه با اشاره به شرایط جدید بین المللی و آغاز دوره جدید در دولت آمریکا، گفت: امیدوارم در دوره دولت جدید آمریکا ، ذهنیت مبنتی بر تهدید و تحریم جای خود را به گفت و گو و همکاری و تعامل با کشورها بدهد .

اردوغان در ادامه با تاکید بر ضرورت توسعه و تعمیق بیش از پیش روابط ایران و ترکیه تاکید کرد که اجرا و عملیاتی شدن سریع مصوبات و توافقات شورای عالی همکاری های راهبردی دو کشور را از نزدیک پیگیری می کند.

 

مهر

کلمات کلیدی: حسن روحانی ترکیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار